Solentra Facebook Solentra
Kan u deze mail niet lezen? Klik hier
   
Solentra in de pers

Solentra in de pers:

DS weekblad ging dit weekend op zoek naar het verhaal van de dienst- en hulpverleners die met vluchtelingen werken. Ook Solentra geeft een unieke kijk op haar werking en de problematiek op het terrein.

De beeldvorming over vluchtelingen en migranten verhardt de laatste maanden net als de standpunten.

We zijn dan ook bijzonder trots op de genuanceerde en geïnformeerde (journaliste Griet Plets heeft meer dan 9u aan informatie verzameld) boodschap die dit artikel brengt, en hopen dat dit bijdraagt aan een constructief maatschappelijk debat met open blik.


Music for Life 2016

Music for Life 2016:

Ook dit jaar organiseert Studio Brussel een Warmste Week, zoveel mogelijk geld ophalen voor héél véél goede doelen.

Solentra kan hier niet ontbreken en dingt ook dit jaar naar gulle giften om de continuïteit van haar werking te verzekeren en hen te bereiken die mentale gezondheidszorg broodnodig hebben.

Het doorbreken van de vicieuze cirkel die trauma en de verlieservaring door migratie teweeg kan brengen is een belangrijke sleutel tot integratie en het opbouwen van een toekomst met mogelijkheden.

Gun een kind de toekomst door het te helpen het verleden te verwerken.

Wil je graag een actie opzetten t.v.v. Solentra? Aarzel niet contact op te nemen en dan kijken we hoe we jullie kunnen ondersteunen (communicatie, informatie…).

Save the date:
We geven graag zelf het goede voorbeeld: na een succesvolle eerste editie volgt er ook dit jaar een Ternat Music Revival en dit op 23 december 2016. Op het programma o.m.: Afterwork party, foodtrucks, coverbands en special act & afsluitende DJ set...
 
Er zal opnieuw een VIP-diner worden voorzien op inschrijving: interesse om met jouw zaak of organisatie uitgebreid te komen dineren?
Wil je graag met jouw initiatief aansluiten, sponsoren of logistieke ondersteuning bieden, een ander gek idee?
Neem contact op: tijs.degeyndt@uzbrussel.be of 0485 730 641


Warme groet,
Geert Serneels & het Solentra team
   
     
 
Sainctelette 17 1000 Brussel
02/477.57.15 solentra@uzbrussel.be
www.solentra.be | Volg ons op facebook!
 

Wilt u geen aankondiging
meer ontvangen van ons? Klik hier